Bestyrelse, Advisory Board eller måske ingen af delene?


Mange virksomhedsejere bliver opfordret til eller ønsker at etablere en Bestyrelse eller et Advisory Board i deres virksomhed.


Som ejer og leder kan det være svært at gennemskue, om det kan styrke og skabe værdi for din virksomhed at få en Bestyrelse eller et Advisory Board – og om tidspunktet er rigtigt.


Vi er din uvildige rådgiver, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Vores rådgivning er baseret på et gennemprøvet og hurtigt analyseværktøj samt et interview, der resulterer i en BA-Anbefaling, som kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.


Vi starter med et møde hos os i Fredericia, hvor du fortæller om dig, din virksomhed og dine overvejelser i forhold til Bestyrelse eller Advisory Board.


Inden mødet har du sendt os en række informationer, så vi møder dig velforberedte og kan allerede fra første øjeblik arbejde målrettet på at skabe den afklaring, du ønsker. Efterfølgende kan der være et behov for at besøge dig og din virksomhed.


Efter en uges modtager du en BA-Anbefaling, som kort beskriver baggrund, analyse samt vores anbefaling til dig om etablering af Bestyrelse, Advisory Board eller måske ingen af delene.


Afklaring er det første skridt!

72% af virksomheder med en professionel bestyrelse har internationale aktiviteter, mens det kun er tilfældet for 45% uden professionel bestyrelse.
KILDE: DANSK INDUSTRI

Det siger vores kunder...

Udtalelse vedr. afklaring


"Det var en god oplevelse at få en snak med Tonny og Jesper om de forhold, jeg ikke kan tale med mine medarbejdere eller andre om."

Udtalelse vedr. bestyrelsesarbejde


"Det har været et frisk pust at få et eksternt medlem ind i vores bestyrelse. Det har samtidigt løftet kvaliteten og professionaliteten på vores møder og tilført en højere værdi til arbejdet i bestyrelsen."


Jakob Thorup, Porsholdt-Andreasen A/SUdtalelse vedr. Advisory Board


"Jeg bruger mit Advisory Board til sparring og til at trykteste mine mange og nogle gange lidt vidtløftige ideer."