Hvor finder man de rette og kompetente kandidater?


Beslutter du at etablere en Bestyrelse eller et Advisory Board kan vi også hjælpe dig med at finde de bedste kandidater. Kandidater der ikke kun har de faglige kompetencer, men som lige så vigtigt passer ind i forhold til din personlighed og kulturen i din virksomhed.


Vi har en eksklusiv BA-Database af aktive potentielle Bestyrelses- eller Advisory Board kandidater opbygget over mange år, hvor alle BA-kandidater har gennemgået test og været til personlige interviews med os.


Vi sender kun BA-kandidater videre til dig, som vi har en klar forventning om kan matche dine og din virksomheds behov og ønsker. Med andre ord kandidater, der møder de krav og kriterier, vi mener er nødvendige for at kunne varetage opgaven i netop din virksomhed.


Du vil typisk modtage data på 2-3 BA-kandidater fra os. Vi anbefaler, at du holder samtaler med dem alle, inden du eventuelt beslutter dig for at engagere én eller flere af dem til din Bestyrelses eller Advisory Board. Aftale, honorar m.v. er en fortrolig sag mellem dig og BA-kandidaten.   

Hvis vi ikke har BA-kandidater i BA-Databasen, som kan matche dine og din virksomheds behov og ønsker, så får du ikke den næstbedste! Så siger vi hellere åbent og ærligt, at det kan vi ikke klare – men  så prøver vi naturligvis, at hjælpe dig videre til kandidater udenfor vores regi.


Vi giver dig tryghed for at komme helt i mål !

”Undersøgelsen viser, at den mest afgørende enkeltfaktor for, at virksomheden kan opnå en bedre bundlinje er, at der er eksterne medlemmer af bestyrelsen. Dvs. medlemmer udenfor firma og familie”
DANSK INDUSTRI

Det siger vores kunder...

Udtalelse vedr. afklaring


"Det var en god oplevelse at få en snak med Tonny og Jesper om de forhold, jeg ikke kan tale med mine medarbejdere eller andre om."

Udtalelse vedr. bestyrelsesarbejde


"Det har været et frisk pust at få et eksternt medlem ind i vores bestyrelse. Det har samtidigt løftet kvalitetenn og professionaliteten på vores møder og tilført en højere værdi til arbejdet i bestyrelsen."


Jakob Thorup, Porsholdt-Andreasen A/SUdtalelse vedr. Advisory Board


"Jeg bruger mit Advisory Board til sparring og til at trykteste mine mange og nogle gange lidt vidtløftige ideer."